over ons.

het verhaal achter vd hul timmerwerken

Vd Hul Timmerwerken is tot stand gekomen door mijn ambitie voor bouwen en werken met hout. Van jongs af aan wist ik al dat ik in de bouw ging werken en als kind maakte je mij blij met een hamer en spijkers.

Op het vmbo heb ik, Arjen van den Hul, stage gelopen bij een groot bouwbedrijf (Prins Bouw) toen ik 16-17 jaar was. Mijn vervolgopleiding was direct niveau 2 timmerman. Toen ik dat afgerond heb, ben ik direct doorgegaan met niveau 3 allround timmerman.

Na het behalen van mijn diploma’s ben ik aan de slag gegaan bij Prins Bouw. Die tijd kluste ik 3 tot 4 keer per week in de avonduren en op zaterdagen voor mijzelf. Snel kwam ik erachter dat voor een baas werken niet bij mij paste. Het voor jezelf werken en klanten blij maken met iets moois wat je gemaakt hebt, paste veel beter bij me. Daardoor is Vd Hul Timmerwerken ontstaan met op dit moment ruim 6 jaar ervaring als timmerman.

Door mijn flexibele werktijden kan ik snel schakelen en direct aan de slag voor de klant. De wensen van de klant zijn voor mij belangrijk. Of ik nu overdag, ‘s avonds, of in het weekend aan de slag kan is voor mij geen probleem.

onze projecten

Een kleine greep uit onze projecten op het gebied van buiten timmerwerken. 

Kwaliteit die je verdient en duurzaamheid waar je op kunt rekenen

Vd Hul Timmerwerken

offerte aanvragen