BLOKHUT WIERDEN

Ben je op zoek naar een ervaren timmerman die een blokhut kan bouwen in jouw tuin gelegen in Wierden? VDH Timmerwerken staat klaar om je te helpen bij al jouw timmerwerk, van het bouwen van prachtige veranda’s en blokhutten tot stijlvolle overkappingen. We denken graag met je mee en zorgen voor maatwerk dat naadloos aansluit op jouw wensen en budget. Neem vandaag nog contact op met VDH Timmerwerken, jouw timmerman in Wierden, voor een vrijblijvende offerte.

BLOKHUT IN WIERDEN LATEN BOUWEN

Met een duurzame blokhut heb je een mooie opslagplek voor jouw tuinbenodigdheden. Denk aan het opbergen van je gereedschap, tuinmeubelen en fietsen. Al jouw kostbare spullen staan droog, veilig opgeborgen en je tuin blijft netjes opgeruimd. Je hebt zelfs de optie om een rustige werkplek aan huis te realiseren, zodat je ongestoord aan het werk gaat. Of wat dacht je van een mooie hobbykamer waar je al jouw creativiteit kunt loslaten. Van een klassieke houten look tot een modern ontwerp, geen enkele opdracht is voor ons te gek.

Op basis van de gemaakte schets worden alle nodige materialen besteld. Zijn alle spullen binnen? Dan maken we graag een afspraak om jouw blokhut vakkundig in Wierden te plaatsen. Voor de uitstraling van je blokhut heb je genoeg opties om te overwegen. Wil je een blokhut met een plat dak, een puntdak of eventueel met een stijlvolle voorluifel? Geen probleem, wij pakken jouw project met beide handen aan. Heb je al een ontwerp in gedachten of wil je graag advies op locatie? Neem dan contact op en laten we samen de mogelijkheden bespreken. Laat je blokhut in Wierden door een echte vakman bouwen.

onze projecten |

Een kleine greep uit onze projecten op het gebied van buiten timmerwerken. 

Een blokhut in Wierden laten bouwen? Kom met ons in contact.

Vd Hul Timmerwerken

offerte aanvragen