TIMMERMAN WIERDEN

ALLE SOORTEN BUITENVERBLIJVEN

Voor alle maatwerk buitenverblijven, zoals veranda’s, pergola’s, blokhutten en schuurtjes kun je bij ons terecht.

Vakkundige timmerman Wierden en omgeving

Op zoek naar een ervaren timmerman in Wierden voor de realisatie van jouw droomproject? VDH Timmerwerken staat klaar om jou te helpen bij al je timmerwerk, van het bouwen van veranda’s en blokhutten tot stijlvolle overkappingen. Wij denken graag met je mee en zorgen voor maatwerk dat naadloos aansluit op jouw wensen en budget. Neem vandaag nog contact op met VDH Timmerwerken voor een vrijblijvende offerte zonder verrassingen.

Samen met de klant willen wij de perfecte oplossing bedenken voor elke klus. De mening van de klant is daarin cruciaal. Heb je een woonwens, maar kom je er niet aan toe om het aan te pakken? Wij ontzorgen volledig en regelen alles van a tot z. Zo kunnen we alles leveren, denk aan inbouwspots, glazen schuifwanden, veranda hekken, heaters, buitenkeukens en elektra. Van het realiseren van een vrijstaande overkapping tot het bouwen van een klein tuinhuis, onze timmermannen gaan voor het mooiste resultaat. Staat je buitenverblijf er niet tussen? Geen probleem, wij bouwen alle verblijven op maat. De constructie kan volledig worden aangepast naar wens en je bepaalt zelf de kwaliteit en het soort hout.

Graag mengen wij onze kennis en ervaring met jouw ideeën bij het realiseren van jouw droom! Op deze manier kunnen wij elke klus naar tevredenheid afronden. Wij komen vrijblijvend bij jou langs in Wierden om de mogelijkheden te bespreken. Heb je al een ontwerp voor je nieuwe overkapping of tuinschuur in gedachten? Of wil je graag advies op locatie? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Onze werkzaamheden

Voor al jouw timmerwerken op het gebied van buitenverblijven kun je bij ons terecht, van een houten blokhut tot een duurzame carport. Dit kunnen wij volledig verzorgen, zo adviseren we en denken we mee over de beste aanpak. Daarnaast regelen we de aanvoer van alle materialen en de afvoer van het afval, zo heb je nergens omkijken naar. Met een professionele timmerman in Wierden worden jouw wensen in werkelijkheid gebracht. Bekijk de mogelijkheden.

veranda’s

tuinhuizen

schuurtjes

Pergola’s

blokhutten

carports

Timmerman nodig in Wierden? Kom met ons in contact. 

Vd Hul Timmerwerken

offerte aanvragen