OVERKAPPING ERMELO

Wil je graag een sfeervolle en duurzame overkapping in Ermelo laten bouwen? VD Hul Timmerwerken zet al jouw wensen om in een mooi eindresultaat. Een overkapping op maat is ideaal om een heerlijke plek in de tuin te creëren. Wij visualiseren wat jouw wensen zijn en werken dit vervolgens uit in een 3D-tekening. Aan de hand van deze tekening kun je precies zien hoe jouw overkapping eruit ziet en wat je kan verwachten. Voor iedere tuin realiseren we de juiste oplossing. De grootte en indeling van je tuin bepaalt grotendeels het ontwerp van je overkapping. Daarom wordt jouw overkapping op maat gebouwd, afgestemd op je wensen en budget. Je kiest zelf het houtsoort, van Douglas tot Vurenhout, waarmee je de uitstraling van je tuinoverkapping bepaalt.

OVERKAPPING IN ERMELO LATEN BOUWEN

Wanneer je het hele jaar wil genieten van je tuin, dan is een overkapping een sfeervolle aanwinst. Je hebt tijdens de zomer en mindere weersomstandigheden een plek om te ontspannen. Creëer een knusse zithoek met een loungeset, gebruik de overkapping als opbergruimte of plaats een eettafel. Met een overkapping kun je alle kanten op. Wil je de woonruimte op een sfeervolle manier vergroten? Dan is een terrasoverkapping, ook wel een veranda genoemd, een goede oplossing. Hierbij wordt de overkapping tegen het huis geplaatst, zodat de woning als het ware wordt verlengd. Geef jouw tuinmeubels een mooie plek en beleef mooie zomeravonden.

Voor de uitstraling van je overkapping heb je genoeg opties om te overwegen. Wil je een overkapping met een plat dak, een puntdak of eventueel met een voorluifel? Geen probleem, wij pakken jouw project met beide handen aan. Nadat wij een duidelijke schets hebben gemaakt, alle materialen zijn besteld en de nodige onderdelen zijn geproduceerd, plaatsen wij jouw nieuwe overkapping in Ermelo. Heb je al een ontwerp in gedachten of wil je graag advies op locatie? Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden. Laat je overkapping in Ermelo door een echte vakman bouwen.

onze projecten |

Voor al jouw timmerwerken op het gebied van buitenverblijven kun je bij ons terecht. Dit kunnen wij volledig verzorgen, zo adviseren we en denken we mee over de beste aanpak. Daarnaast regelen we de aanvoer van alle materialen en de afvoer van het afval, zo heb je nergens omkijken naar. Jouw overkapping in Ermelo wordt van A tot Z geregeld. Bekijk de mogelijkheden.

Een overkapping in Ermelo laten bouwen? Kom met ons in contact.

Vd Hul Timmerwerken

offerte aanvragen